Lid worden

Er zijn twee mogelijkheden om lid te worden van de ZEK:

  • Donateur: 10 euro contributie per jaar. Mede dankzij jou kunnen wij de Zaanstreek meer gaan verduurzamen en samen staan we sterker. Ook naar de gemeente toe kunnen wij, door onder andere het aantal donateurs en leden, laten zien dat wij een groeiende achterban hebben. Je ontvangt vanaf nu jaarlijks een aantal nieuwsbrieven in je mailbox.
  • Lid: Naast de 10 euro jaarlijkse contributie als donateur, stort je ook eenmalig 50 euro op de ZEK rekening. Na de eenmalige inleg van 50 euro kan je het bedrag verhogen indien de ZEK geld nodig heeft voor een groot project, zoals het plaatsen van windmolens of zonnepanelen. Leden kunnen daarin financieel participeren. Als lid heb je stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, die jaarlijks wordt gehouden.

NB. Wij houden u op de hoogte van de mogelijkheden van stroomafname van onze eigen opwekinstallaties en van de start van nieuwe projecten zodat u hierop kunt inleggen. U kunt zich op dit moment uiteraard al aanmelden als afnemer van Zaanse Energie.

Als u lid of donateur wilt worden klik dan op deze link en vul het formulier in. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • naam
  • volledig adres
  • telefoonnummer
  • vermelding lid of donateur
  • e-mailadres (voor toezending digitale Energiekrant en informatiebulletins)

Daarnaast kunt u direct het bedrag overmaken.
Bankrekeningnummer van de Triodos-bank: NL 61 TRIO 0254 706584
t.n.v. Zaanse Energie Koöperatie te Wormerveer onder vermelding van: Lidmaatschap of Donateur, met uw naam/adres/woonplaats en telefoonnummer.
(De bank geeft geen adressen meer door).

Hartelijk dank ! De statuten worden uiteraard op aanvraag toegestuurd.
De ledenvergadering (in het voorjaar) is het beslissend orgaan.

KvK Amsterdam: nr. 35019922